26 augusti 2011

NY FORMGIVARE HOS D.N.A - Linn Bjelkne

Linn Bjelkne Design For LifeMitt namn är Linn Bjelkne och jag är 25 år och produktdesigner. Våren 2010 tog jag min design kandidat-examen från Högskolan för design och konsthantverk (HDK) i Göteborg. Idag är jag nystartad egenföretagare och driver firman Linn Bjelkne Design for life.

Namnet står för de hållbara tankarna som företaget jobbar mot. Design som man ska leva med hela livet och design för att främja en ljusare framtid och ett fortsatt liv. Visionen är att alltid ha som mål att allt produceras lokalt och på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Min design ska väcka en tanke kring vår konsumtion och att ge inspiration. Jag jobbar mot målet att skapa innovativa, humoristiska och unika produkter för att på det sättet ge dem ett mervärde.

För framtiden och det fortsatta livet.

Produktbeskrivning Vaser (pris 450kr)
"Two bottles one vase"I det här paketet får du med en vas med tillhörande top gjord från två återvunna vinflaskor i en exklusiv träförpackning allt i 100% återvunnet material. Ett set innehåller två olika färger. Du kan välja mellan gröna och bruna nyanser och klarglas. Alla kombinationer är fina och helt unika.

Produktbeskrivning ljusstakar (pris 450)
"One bottle different lights"

I detta paket får du med en ljusstake i tre delar gjord från en återvunnen vinflaska i en exklusiv träförpackning allt i 100% återvunnet material. Ett set innehåller en och samma färg. Du kan välja mellan gröna och bruna nyanser och klarglas. 

Produktbeskrivning dricksglas (pris 450)
"A glass of wine bottle"I detta paket får du med fyra dricksglas gjorda från återvunna vinflaskor i en exklusiv träförpackning allt i 100% återvunnet material. Glasen varierar i form och färg och gör varje set unikt. Du kan välja på en förpackning med färgade glas (som varierar i gröna och bruna nyanser) eller i klarglas.

Produkterna finns idag i vår butik på Vallgatan 22 i Göteborg
och inom ett par dagar även i vår webshop http://www.designandart.se/
Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar