12 juni 2011

Veckans vara kommer från Broste Copenhagen - vecka 24

Nu startar vi en ny trend på vår facebook sida, i vår butik och i vår webshop. Vi kallar den:
VECKANS VARA!

Varje vecka väljer vi ut en högaktuell produkt och ger dig 30% rabatt på denna under hela veckan eller så långt lagret räcker. Du får inte bara rabatten utan mervärdet i form av en presentation av formgivaren eller företaget bakom produkten. Vi vill att du skall komma närmare våra fantastiskt duktiga designers, lära känna dem och förstå deras tanke bakom sitt skapande.

Först ut är i raden av grymma erbjudanden är
denna coola strandväskan från Broste Copenhagen.
En väska i bomull och papper med dragkedja och härlig volym! En väska perfekt att ta med till stranden eller varför inte på shoppingrundan i stan. Den rymmer allt du vill ha med dig utan att tumma på modegraden.

Ordinarie pris: 249 kr
Denna vecka med 30% rabatt, endast 174 kr

Du hittar den här eller i butiken på Vallgatan 22 i Göteborg.
Varmt välkommen.
Broste Copenhagen har som slogan - "the nordic way of life" och erbjuder livsstils produkter inom inredning, utomhusliv, accessoarer och tillbehör. Deras stil är typisk nordisk med råa vackra material där hantverket alltid sätts i första rummet. Färgerna och formerna är enkla, allt för att kärleken till dem skall bestå år efter år. Så när du köper en produkt från Broste Copenhagen köper du en vän för livet!

När vi träffade Broste Copenhagen på formex mässan för ett par år sedan så drogs vi magnetiskt till deras vackra men mycket enkla monter. Vi tilltalades av färgerna som speglar naturen, jorden, skogen och havet! Vi förälskade oss i de enkla rena materialen och möttes av en mycket god service och ett bemötande som var varmt och tillgängligt. Broste Copenhagen är fortfarande ett ganska litet designmärke i Sverige men är riktigt stora i Danmark och i andra länder. Vi kommer att fortsätta samarbeta och plocka godbitar ur deras kollektioner allt för att du skall få möjligheten att pynta ditt hem med nordisk enkelhet!

Vi önskar dig en riktigt härlig vecka med drömmar om sol, värme och glädje!

Tjejerna på D.N.A http://www.designandart.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar