19 april 2011

En levande vardag med Dixie Interiors!

"En levande vardag är en verklighet som uppmärksammar och tar tillvara på de små nyanserna och detaljerna."

Vackra vaser för dina favoritblommor!

Vi träffade Dixie Interiors på formex mässan hösten 2010. Vi möttes av värme och glädje från Dixies representanter och fastnade för helheten, naturligheten och glädjen i produkterna!

Varumärket Dixe står för kvalitet, kreativitet och glädje. Idag designar Lill Sjöberg stora delar av kollektionen och de flesta produtker tillverkas i Asien. Kollektionerna skall genomsyras av enkel form, koordinerade färger och mönster.

Hjärtkorg för förvaring eller plantering!

Planteringslåda med handtag!

Vi har valt ut vad vi tycker är godbitarna ur Dixies sortiment och de delarna som inte saluförs i allt för många butiker runt omkring oss. Vi har satsat på detaljerna som förhöjer ditt hem och även din trädgård!


Lanternor/lusthus finns i butik i början på nästa vecka!

Under våren 2008 blev Maria Mellander utsedd till ambassadör för kvinnligt företagande. Som kvinnlig ambassadör ingår man i regeringens projekt att synliggöra kvinnligt företagande och få fler kvinnor att starta företag.
Att driva företag är både stimulerande och kul säger Maria och fortsätter, "mitt eget företags historia - från butik i centrala Göteborg till etablerad inredningsleverantör med egen produktuveckling och återförsäljare runt om i Norden - kan förhoppningsvis sporra andra att våga ta steget."

Vi gillar att arbeta nära våra designers och designföretag och älskar historien bakom varje produkt och dess tillverkare. Så att samarbeta med och sälja Dixies produkter gör oss glada och passar oss utmärkt!


Metallbudskap "love is all you need"

Ha nu en riktigt härlig påskvecka och var rädda om varandra!

Soliga hälsningar från tjejerna på D.N.A.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar