16 februari 2011

Handpicked by D.N.A designandart.se!

Vi som driver D.N.A design and art är systrar och bästa vänner. Vi kommer från två skilda arbetsbakgrunder men har alltid levt med gemensamma drömmar. Drömmar om att starta eget för att kunna påverka vår arbetssituation och få möjligheten att jobba med något vi brinner för och älskar!
För 5 år sedan gjorde vi slag i saken, sa upp oss från våra arbeten och startade butiken D.N.A med idén om att främja det lilla, det handgjorda och det unika! Med en önskan om att skapa ett forum där designintresserade möter nya svenska formgivare på väg uppåt och en butik som saluför unikt konsthantverk & noga utvald nordisk design.
En butik som aldrig står still, där du alltid upptäcker något nytt!

Vi har en rad olika drömmar och visioner som vi hoppas att vi i framtiden får möjlighet att förverkliga inom ramen för D.N.A design and art.
En av drömmarna går under namnet


handpicked by
D.N.A designandart.se
Handpicked by D.N.A designandart.se är, precis som det låter, handplockat av oss!
Det finns så mycket otroligt vackra saker, unika verk, ljuvliga ting och spännande idéer runt om i världen och i våra huvuden och dem vill vi sätta strålkastaren på!
Handpicked by D.N.A kan vara en idé som finns hos oss som en designer förverkligar, det kan vara vackra vintageplagg och väskor med en spännande historia, eller kanske noga utvalda produkter som vi får äran att sätta vårt namn på. Vi sätter helst inga begränsningar för handpicked, det viktiga är att det är vackert, handplockat och med stort habegär!
Den 25 februari lanseras det första ledet av produkter under namnet handpicked by D.N.A! En limited edition kollektion med klänningar, tunikor, sjalar och bälten. Handplockade i små mysiga kvarter där nya designers samlas mitt i vackra världsmetropolen Bangkok. 
Varje plagg är speciellt utvalt och finns ibland bara i ett enda exemplar och ibland i så många som fem (!!!) stycken. Här följer lite bilder på ett urval av kollektionen!
Vi vill fira att vår dröm har blivit verklighet genom att bjuda in till en lanseringsdag för kollektionen i butiken på Vallgatan 22 i Göteborg dit du och dina vänner är varmt välkomna!
Vi bjuder på en varm atmosfär, vin och trubadursång medan ni klämmer och känner och provar er igenom vår kollektion. Vem vet, du kanske blir lycklig ägare till ett alldeles unikt plagg som du blir ensam om i stan!
Varmt välkommen till oss fredagen den 25 februari
mellan 12 och 18 på premiärvisning & afterwork!
Skönsjungande Berna finns hos oss mellan 15 och 17 och bjuder på livesång!
Droppa in när du vill under dagen men kom ihåg att vissa av plaggen är helt unika så vänta inte för länge med ditt besök. Först till kvarn!
Väl mött!
Lhina & Theresia med personal.

3 kommentarer:

 1. Vad spännande!! Tunikorna ser kanonfina ut!

  Kramar /Pernilla

  SvaraRadera
 2. Guud vad spännande!! En kanonidé tycker jag!!
  / Nina

  SvaraRadera
 3. Jättefin idé, det måste man ju kika in! Synd dock att det är "after work" på butikstider, det hinner inte jag (stänger själv kl18.) Men hoppas det blir lyckat, får som sagt kila in en annan dag!

  SvaraRadera