2 november 2010

Varorna strömmar in!

Nu går leveranserna i strid ström till D.N.A design and art. Produkter som vi fyller butiken på korsgatan 2 med, produkter som går vidare till vår nya butik på vallgatan 22 som öppnar om drygt en vecka och förstås produkter till vår webshop!
Vi har i veckan fått påfyllning av Insolo Minors fantastiska tunikor och blusar, vi har fått in produkter från vårt nyaste designföretag, Dixie, klockor och lampor från Oninteriör, ljuvliga smycken från Cecilia Ljungdell och Aili Design, julprodukter från Caesar Collection, Nääsgränsgården och Indoor Outdoor. För att inte nämna alla härliga produkter från Sanna Wijk, Annimia och många andra keramiker!


Till helgen när butiken på korsgatan håller stängt bygger vi om till JULBUTIK, fyller på webshopen med en massa nyheter för att i nästa vecka bygga upp vår helt nya butik på Vallgatan som har invigningsfest torsdagen den 11/11.

Följ med på D.N.A:s spännande resa för att komma närmare våra formgivare, för att hitta din godbitar och för att hitta helt unika julklappar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar