15 november 2010

Ute ur tunneln!

För lite drygt en vecka sedan tog vi över vår nya lokal på vallgatan 22 i Göteborg!
Vi gick rakt in i en tunnel av fokus, rivning av väggar, målning, uppbyggnad av nytt displaysystem och slutligen upplockning av varor! Vi vill tacka familj och anställda för alla nedlagda timmar och allt slit under dessa intensiva dygn som resulterade i en öppningsklar butik lagom till invigningen som ägde rum i torsdags!

INVIGNINGEN
Klockan 18.00 klippte vi banden till vår nya butik och under 2 timmar strömmade cirka 200 personer in genom dörrarna, drack vin & mumsade på cupcakes från Be my Cupcake! Kvällen var intensiv, lätt kaosartad & alldeles magisk! Tack alla som kom och gjorde kvällen till en oförglömlig sådan.

Nu är vi på plats, både på korsgatan 2 och vallgatan 22, och hälsar alla gamla och nya kunder varmt välkomna till oss i den stundande julhandeln!

WEBSHOP
Vi erbjuder en julkampanj i vår webshop, handla dina julklappar nu och betala först i januari! Du kan även välja detta alternativ om du bor i Göteborg. Du beställer dina varor i webshopen, vi packar ihop dem och du hämtar dem i en av våra butiker! Betalning sköter du genom Klarna.

Inom kort kommer vi att lägga ut foton från vår nya butik här i bloggen. Men om du inte kan hålla dig tills dess rekommnederar vi lite skön läsning i hemmakattens blogg!

Ha en härlig vecka!

Varma hälsningar från tjejerna på D.N.A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar