18 november 2010

Konfetti, livesång, mingel & cupcakes!

I torsdags slog vi upp dörrarna till vår nya butik på vallgatan 22! Kvällen var sådär lagom Göteborgs ruggig med lätt duggregn i luften och termometern visade bara några få plusgrader! Men det hindrade inte de nästan 200 personerna som var nyfikna, shopping & cupcake sugna från att komma på vår invigning!


En vecka tidigare tog vi över lokalen som då rensades på all kvarlämnad inredning, vi rev väggar och målade om! Drog om el & byggde upp nya skyltfönster. Skapade en "kioskhörna" för disken, ett hål i väggen för provrum och byggde upp ett helt nytt displaysystem med hyllor, bord & en mängd krokar och tavellister!
Hela familjen (inklusive de minsta) & all personal hjälpte till sent in på nätterna, & det är vi så tacksamma för!


Hann vi klart? Allt är relativt, så visst gjorde vi det men som PKEK brukar säga, not perfect that´s perfect! Det saknas fortfarande någon list, lite färg, ett par lampor och andra smådetaljer! Men som vår slogan lyder, upptäck något nytt varje gång, så kommer du som kund alltid att upptäcka förändringar, förbättringar och förnyelse när du besöker oss!


I butiken mötte hela personalstyrkan upp, Elin, Pernilla, Theresia, Josefine & Lhina. Pernilla bjöd gästerna på vin & cider medan duktiga Leticia från Be My Cupcake bjöd på färgglada och mumsiga cupcakes! De första minuterna var det möjligt att röra sig fritt i lokalen men efter en liten stund så var det helt fullt! Fullt med glada, positiva, shoppingsugna, härliga människor som kommit för att mingla, mysa & shoppa!
 

Under de intensiva & lätt kaosartade timmarna som kvällen pågick hade vi äran att lyssna till fantastiska Lisa Pedersen som sjöng & spelade härlig musik från sitt album Heart Monster Fear Machine som även fanns till försäljning under kvällen.

Med jämna mellanrum hördes glada hurrarop & konfetti kastades över kunderna! En tävling pågick i kassan. Varje hundring man handlade för under kvällen belönades med en lott som direkt visade på vinst eller ej! Den som vann fick en härlig dusch av konfetti och en värdefull vinst med sig hem! Grattis Anna som vann högvinsten till ett värde av 6000 kr och grattis ni andra 20 personer som vann andra priset.


Vi är så glada att just ni var med & förgyllde kvällen och invigde vår nya butik!
Vi ser fram emot härliga möten, spännande nyheter & julhandel där vi vill ge dig & dina vänner möjlighet att hitta unika, förhöjande produkter från alla våra duktiga formgivare och designföretag.

Vi önskar dig en fortsatt skön vecka & varmt välkommen till D.N.A design and art
på korsgatan 2, vallgatan 22 & http://www.designandart.se/.

2 kommentarer:

 1. ÅÅÅh vad fint det ser ut!! Himla synd man inte kunde vara där, men stranden i värmen var också helt okej :-). Måste titta in så snart som möjligt - NYFIKEN! Ska självklart tipsa alla jag känner om bloggen. Vi ses! kramis finaNina

  SvaraRadera
 2. Åh, jag måste titta in hos er snart! Ni har underbara saker i era butiker.
  Mvh Theresa
  wwwraggsockan.blogspot.com
  wwwcreativechaos.blogspot.com

  SvaraRadera