24 september 2010

Välkommen till D.N.A:s första blogginlägg!

Vår tanke med bloggen är att ni ska få ta del av vardagen i butiken och vårt samarbete med alla fantastiska formgivare från hela landet. Vi kommer att uppmärksamma evenemang, trender och andra påhitt!

Många av er känner D.N.A sedan flera år tillbaka,
men alla kanske inte känner till vår grundläggande tanke med butiken?

Den allra första slogan vi knåpade ihop för fem år sedan utifrån affärsidén var
”förhöjande förskönande upcoming design för dig och ditt hem”.
Den stämmer fortfarande väl in på vårt sortiment, men idag arbetar vi också med ett noga utvalt sortiment av nordisk design, tillsammans med det unika konsthantverket. Mer än hälften av våra produkter är handgjorda och unika, i nära samarbete med konsthantverkaren. Den andra hälften är istället designers som har tagit steget vidare, som har gjort kollektionen lite större, och som i flera fall lejer ut sin tillverkning.

Vi väljer våra samarbetspartners med omsorg. Vi väljer dem gärna för långa samarbetsperioder, men vårt krav är att produkter och sortiment byts ut ofta för att skapa förändring & liv i butiken! 
Vi har sedan vi öppnade  för fem år sedan haft med oss vår mervärdesklubb (med samma namn som loggan ovanför), där de butikskunder som shoppar hos oss ofta belönas med en present var femte gång. Är du inte med? Se till att få ett "mervärdeskort" i kassan nästa gång! Vi använder oss flitigt av vårt nyhetsbrev via mail så att våra kunder inte missar chansen att komma på VIP-kvällar, få specialerbjudande och liknande!
D.N.A storsatsar hösten 2010 på en ny, mer lättillgänglig, webshop, på ny blogg och uppdaterad facebooksida. Häng med oss där det passar dig bäst!


Varmt välkommen till D.N.A:s värld!

4 kommentarer:

 1. Då var vi igång! Vad härligt. Följ oss eller prenumerera gärna på vår blogg. Välkommen önskar Lhina på D.N.A.

  SvaraRadera
 2. Grattis och kör på!
  Agnetha på www.designatenga.com

  SvaraRadera
 3. Vad spännande tjejer! Stort lycka till med både butik, webbshop och blogg!
  Min Ann var inne i butiken nyligen och kände igen Theresia men de båda kunde inte placera in var man hade setts. Jag nämnde precis DNA Design för Ann och då plötsligt föll polletten ner --> SATS Kompassen & Helheten ;). Lustigt vilket sammanträffande!
  Ha det gott båda! / Peter

  SvaraRadera
 4. Kul kul! Klart man vill följa!
  Nina, www.finanina.se

  SvaraRadera