7 oktober 2010

Plaza Interiör uppmärksammar!

Ett av våra nya designföretag för hösten, Elsie-D, har fått välförtjänt uppmärksamhet i senaste Plaza Interiör där den härliga jute & skinnserien visas.

Elsie-d är ett familjeföretag som startade i Halmstad 2006 med stor insikt i hem och dekoration. Deras ambition är att förmedla moderna nyheter. Deras produkter tillverkas av ledande och kvalificerade företag. Elsie-D lägger stor kärlek på de utvalda produkterna i sitt sortiment och jobbar kontinuerligt med uppdateringar av nya produkter till varje årstid. Affärsidén är att erbjuda sina återförsäljare det allra bästa inom textil och inredning.


Vi mötte Elsie-D på formex mässan i augusti månad och fastnade direkt för deras fantastiska produkter i jute och skinn som du nu återfinner i vår butik på korsgatan 2 i Göteborg & i vår webshop, shoppa.designandart.se. Kika på kuddarna under den mjuka inredningen och de snygga väskorna under accessoarer!Trenden med den råa känslan blandat med rena naturmaterial som åldras med värdighet och ökad skönhet känns helt rätt just nu! & det märks att våra kunder också tycker det! Kuddarna och väskorna från Elsie-D är fantastiskt fina så håll dig framme om du också vill bli lycklig ägare till någon av snyggingarna ur deras höstkollektion!

Tack för idag & du! kom ihåg att busa till det lite varje dag!
Det glädjer din omgivning & framför allt dig själv!

Välkommen till D.N.A:s värld!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar